Midtfyns Fysioterapi

Ulla Winding og Lene Groth har startet Midtfyns Fysioterapi op i klinikhuset 1. april 2018. De har en bred vifte af erfaring inden for fysioterapeutiske problemstillinger. Ulla har tidligere arbejdet på Rygcenteret i Middelfart samt på flere fysioterapeutiske klinikker og Lene har tidligere arbejdet på forskellige fysioterapeutiske klinikker.

De tilbyder fysioterapi inden for sygesikringen, så du kan få tilskud, hvis du har fået en henvisning fra lægen. Du kan også få behandling i klinikken, selvom du ikke har en henvisning fra lægen. Der er også mulighed for at få tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

De tilbyder forskellige hold fx Glaid, ryghold, fysiopilates, træning for folk med kroniske sygdomme og senior træning. Der er løbende opstart af hold. Der lægges vægt på små hold, således der er tid til at hjælpe den enkelte.

De tilbyder også behandling i eget hjem eller på plejehjem, såfremt du ikke har mulighed for at komme på klinikken. Det er din læge, som vurderer om du er berettiget til dette.

Du kan læse mere på vores hjemmeside: www.midtfynsfysioterapi.dk , eller book online.

​Vores fysioterapeuter

​Ulla Winding

Fysioterapeut

Lene Groth

​Fysioterapeut

Nichlas Jensen

​​Fysioterapeut

​Peter Ellegaard Sørensen

Fysioterapeut

Annika Sivgaard

Fysioterapeut